sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluieni la lotul national de taekwon-do

Distribuie:

Publicat:

CS “Liga de Est” Vaslui a intrat in atentia antrenorilor federali dupa rezultatele excelente de la Campionatul National de taekwon-do, unde a obtinut 59 de medalii, dintre care 22 de aur. Asa se face ca 11 sportivi de la clubul vasluian au fost cooptati in lotul national. Este vorba despre cinci seniori si sase juniori: Marcel Miron, Andra Gheteu, Gabriela Babai, Stefan Fratian si Georgian Manea, respectiv Mircea Hondru, Adelina Mihai, Miruna Lupascu, Ana Maria Haisan, Andrei Chiriac si Dragos Chiriac.
“Sportivii nostri vor reprezenta Romania, impreuna cu alti sportivi din tara, la Campionatul European de taekwon-do ITF pentru juniori si seniori, care va avea loc in perioada 20-23 aprilie, la Sofia, Bulgaria. Vor participa atat la probe individuale, cum ar fi tull, lupta, tehnici speciale, spargeri forta, cat si cu echipa. Le dorim succes”, a declarat Mihai Hondru, presedintele CS “Liga de Est” Vaslui.
Pana atunci, acestia se vor pregati cu lotul la Baia Mare, in perioada 1-8 aprilie. Clubul vasluian este sustinut financiar de Badotherm-AMC, Filvas Servcom, Pacris, Consiliul Local si Primaria Vaslui, Consiliul Judetean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img