sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluieni la Under 17

Distribuie:

Publicat:

24 de juniori au fost convocati la Targu Secuiesc pentru un cantonament de selectie in vederea alcatuirii selectionatei Under 17 de futsal a Romaniei. Proiectul, demarat cu mai mult timp in urma, prinde astfel viata, cei mai buni juniori din Romania urmand sa participe la calificarile pentru 2018 Summer Youth Olympics, la care futsalul a inlocuit fotbalul. Jocurile Olimpice de vara pentru tineret de anul viitor vor fi gazduite de Buenos Aires, in perioada 1-12 octombrie.

Actiunea de la Targu Secuiesc, inceputa luni si care se va incheia vineri, 17 februarie, va fi urmata de un al doilea cantonament de selectie in perioada 6-10 martie, de aceasta data la Odorheiu Secuiesc. De destinele noii nationale U 17 a Romaniei se va ocupa antrenorul Endre Kacso. In urma celor doua selectii va fi alcatuit un lot de 14 jucatori. Nationala U 17 de futsal a Romaniei va disputa primele meciuri de verificare la sfarsitul lunii aprilie.

Cei 24 de jucatori aflati in aceste zile la Targu Secuiesc provin din aproape toate zonele tarii. De la Inter Traian Vaslui au fost convocati Alexandru Badit si Vladut Dudau.

 ”Usa nationalei U17 va ramane insa deschisa pentru orice junior de calitate din futsalul romanesc”, a spus Valeriu Ionita, team-managerul primei reprezentative, aflat la Targu Secuiesc, alaturi de antrenorii Endre Kacso si Marius Pirciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img