miercuri, 24 aprilie, 2024

Vasluienilor a inceput sa le surada ideea de a-si face cumparaturile din mediu ON-LINE

Distribuie:

Publicat:

Numarul vasluienilor care prefera cumparaturile on-line este in continua crestere. O spun, in principal, reprezentantii firmelor de curierat, dar si lucratorii Postei Romane. Fata de anii trecuti, cand vasluienii erau reticenti cu privire la cumparaturile facute din fata calculatorului, fenomenul comenzilor on-line a luat amploare.

„Livram foarte multe colete celor care si-au comandat on-line produsele si lumea a inceput sa capete incredere in tipul acesta de cumparaturi. Este si foarte comod, stai acasa si produsul iti este livrat la usa de curier. Sunt putini clienti nemultumiti. Se comanda aproape orice, de la haine, produse cosmetice, bijuterii, scule, accesorii pentru casa, pana la materiale de constructii”, a declarat Florin Ciucas, angajat la o firma de curierat.

Si la Posta Romana se inregistreaza o crestere a numarului celor care si-au facut cumparaturile pe Internet. Diferenta este ca cei care prefera sa primeasca pachetele prin intermediul acestei institutii, trebuie sa se prezinte la ghiseu sa ridice coletele. O crestere se inregistreaza si in randul vasluienilor care fac comenzi in alte tari europene sau chiar in state din spatiul extracomunitar.

La Oficiul vamal al Postei Romane, este mare aglomeratie. Reprezentantii Postei Romane sustin ca aglomeratia este cauzata si de numarul mare de comenzi on-line facute cu prilejul sarbatorilor de iarna, cand lumea cumpara cadouri. Tentati de preturile foarte mici ale produselor, vasluienii prefera sa cumpere pentru cei dragi cadouri direct din China.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img