vineri, 19 aprilie, 2024

Vedeau in fiecare zi un batran stand in mijlocul marii cu doua cutii langa el, dar cand a inotat pana la barca lor si au vazut ce facea de fapt, au inceput sa planga! Asa ceva nu mai face nimeni!

Distribuie:

Publicat:

Saracia in Philipine este o problema mereu in crestere pe care nimeni nu pare ca o poate rezolva. Saracia a afectat milioane de familii in tara, iar oamenii fac tot felul de lucruri stranii si creative, doar pentru a avea ce pune pe masa a doua zi. Din pacate, atat batranii, cat si copiii, nu au de ales si sunt obligati sa isi ajute familiile sa supravietuiasca.

Abbey Ann Hernandez si familia ei erau in vacanta pe plaja cand femeia a observat un batran care „inota” catre barca lor. Prima data au crezut ca e doar o alta persoana care inoata, dar a fost socata cand a vazut ca omul vindea de fapt inghetata in mijlocul oceanului!

Femeia a facut multe poze si a pus povestea omului pe retelele de socializare. Multi internauti l-au aplaudat pe acest om pentru ca, in ciuda varstei inaintate, aproape riscandu-si viata, muncea pentru a castiga un ban in plus pentru familie. Asta pe cand alti internausi au vrut sa afle adresa barbatului pentru a-i putea ajuta familia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img