vineri, 29 martie, 2024

Vehicule radiate din circulatie de autoritatile belgiene, descoperite in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire un barbat care conducea un ansamblu de vehicule neinmatriculate.

 La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita,  s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova V.S., in varsta de 52 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din camion si semiremorca, ambele avand atasate numere verzi de inmatriculare eliberate in scop comercial de autoritatile din Belgia.

„Existand suspiciuni cu privire la starea de inmatriculare a camionului si semiremorcii, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca ambele vehicule sunt radiate din circulatie de autoritatile belgiene si ca numerele de inmatriculare atasate sunt destinate pentru a fi folosite doar pe teritoriul Belgiei.” Declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si tractarea unei remorci neinmatriculate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img