vineri, 29 martie, 2024

Veste dureroasa de la Casa Regala a Marii Britanii! O membra a familiei regale a murit din cauza unei supradoze

Distribuie:

Publicat:

Casa Regala este in stare de soc dupa ce o tanara aristocrata din familia marchizului de Queensberry, a murit in urma unei supradoze.

Este vorba despre Lady Beth Douglas, care are doar 18 ani, fiind fiica cea mica a lui David Douglas, al 12-lea Marchiz de Queensberry.

Tanara a decedat dupa ce a luat o supradoza, injectandu-si heroina si cocaina. Insa asta nu este totul, conform fostului ei prieten, Jenan Karagoli, in varsta de 21 de ani.

Acesta a declarat ca Lady Beth Douglas a lucrat ca prostituata pe site-urile de specialitate si ca si-a vandut lenejria intima online, pentru 30 de lire.

„Stiam totul despre meseria de escorta pe care o practica, insa nu am spus nimic…Era o femeie minunata, insa avea probleme foarte grave” a fost declaratia lui Jenan Karagoli.

Chiar in ziua mortii tinerei, cei doi au avut o cearta legata de felul in care isi distruge viata, dupa care n-a mai auzit nimic de ea timp de cateva ore.

Conform dailymirror.co.uk, medicii legistii au stabilit ca tanara a murit in urma unei supradoze de heroina si cocaina, ceea ce a dus la aparatia unui stop cardio-respirator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img