joi, 18 aprilie, 2024

Veste proasta pentru bugetari: Fara bonuri de masa sau vouchere de vacanta pana in luna martie

Distribuie:

Publicat:

Veste proasta pentru bugetari: pana in luna martie vor trebuie sa astepte sa primeasca tichete de masa, vouchere de vacanta sau alte indemnizatii speciale, asta dupa ce au intrat in vigoare prevederi ale OUG 99/2016.

Bugetarii nu vor mai primi tichete de masa sau vouchere de vacanta pana in luna martieVeste proasta pentru bugetari: pana in luna martie vor trebuie sa astepte sa primeasca tichete de masa, vouchere de vacanta sau alte indemnizatii speciale, asta dupa ce au intrat in vigoare prevederi ale OUG 99/2016.Angajatii institutiilor de stat nu beneficiaza nici in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizatii si suplimente la salariu, potrivit  OUG 99.in ordonanta se arata ca, nici in aceasta perioada, nu se acorda personalului din cadrul institutiilor si autoritatilor publice (centrale si locale) premii, tichete de masa, tichete cadou ori vouchere de vacanta. Practic, este o continuare a situatiei din anii precedenti, intrucat nici anul trecut si nici in 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro.Totusi, persoanele care lucreaza in institutiile publice finantate integral din venituri proprii pot primi tichete de masa, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, precum si pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.
Angajatii institutiilor de stat nu beneficiaza nici in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizatii si suplimente la salariu, potrivit  OUG 99.

In ordonanta se arata ca, nici in aceasta perioada, nu se acorda personalului din cadrul institutiilor si autoritatilor publice (centrale si locale) premii, tichete de masa, tichete cadou ori vouchere de vacanta.

Practic, este o continuare a situatiei din anii precedenti, intrucat nici anul trecut si nici in 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro.Totusi, persoanele care lucreaza in institutiile publice finantate integral din venituri proprii pot primi tichete de masa, potrivit OUG nr. 99/2016.

De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, precum si pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img