vineri, 19 aprilie, 2024

Veste proasta pentru fanii Simonei Halep! S-a accidentat si va lipsi de la urmatorul turneu de tenis

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, locul I WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, din cauza unei accidentari. Astfel, ea va concura direct la Wimbledon, fara vreun meci anterior pe iarba, dupa ce a castigat recent French Open, pe zgura.

"Imi pare rau sa anunt ca ma retrag de la turneul de saptamana viitoare Nature Valley International. Am resimtit dureri si am suferit o inflamatie la tendonul lui Ahile in timpul French Open si mai este nevoie de timp pentru o recuperare totala. Am fost sfatuita de medici ca trebuie o perioada mai lunga de odihna, in timp ce continui tratamentul. Mi-a placut sa evoluez la Eastbourne, anul trecut, si sper sa ne vedem la acest minunat eveniment, anul viitor. Va multumesc pentru intelegere si sustinere", a declarat Halep.

Ce spune redactia Charlie Hebdo dupa celebra caricatura care a enervat toti romanii

La editia trecuta a turneului de la Eastbourne, Halep a fost invinsa, in sferturi, de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1. Forfait-ul de la acest turneu nu-i pune in pericol romancei locul I WTA. Halep va participa din 2 iulie, la turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului. La aceasta competitie, Simona Halep a pierdut tot in sferturi, anul trecut, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, in fata britanicei Johanna Konta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img