marți, 23 aprilie, 2024

Veste proasta pentru telespectatorii Pro TV! Catalin Maruta a facut anuntul: “S-a incheiat”

Distribuie:

Publicat:

Saptamana aceasta, emisiunea La bincheie cel de-al 11-lea an de emisie. Prezentatorul a facut anuntul in direct si va puncta asta printr-o editie speciala.

De-a lungul celor peste 7 luni de emisiuni zilnice, in direct, provocarea i-a definit pe toti membrii echipei La Maruta. Au adus in platou oameni care fac cinste tarii peste hotare, au spus povestile campionilor Romaniei, au aratat fata nevazuta a vedetelor noastre, au ras si plans alaturi de ele, au cantat, au dansat si au degustat cele mai bune bucate.

“S-a terminat inca un sezon in care am fost lideri de audienta, un sezon in care am cunoscut oameni noi, care ne-au devenit prieteni si de la care am invatat multe. Timpul a trecut, ca de obicei repede. Asa se intampla cand buna dispozitie este in platou si acasa. Ne luam o scurta vacanta pentru a ne incarca bateriile, la fel ca si telespectatorii nostri, iar la sfarsitul lunii august ne revedem cu aceeasi atmosfera relaxata, cu idei noi si voie buna”, a declarat Catalin Maruta.

In perioada 3 ianuarie – 15 iulie, emisiunea La Maruta a intrat in casele romanilor si a inregistrat o medie de 2.1 puncte de rating si 16.1% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul secund avea o medie de 1.6 puncte de rating si 12% share.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img