joi, 18 aprilie, 2024

Veste trista despre Cristi Chivu: „Ma astept la orice!” Fostul fotbalist a vorbit despre accidentarea care i-a schimbat viata

Distribuie:

Publicat:

Cristi Chivu a revenit pe teren dupa accident, insa a fost nevoit sa poarte mereu o casca de protectie. La un an dupa acel incident s-a retras de la nationala si apoi si-a incheiat cariera. Recent, el a vorbit intr-un interviu despre acel accident care i-a schimbat viata.

„E o istorie complicata si pot sa spun acum niste lucruri in premiera, fiindca nu mai sunt in activitate. Dupa ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelasi om. Nu mai aveam cum sa fiu ca inainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Cand am revenit pe teren, imi paraliza pentru cateva secunde toata partea stanga daca loveam mingea cu capul! Nu mai puteam sa fac nimic! Treptat insa, lucrurile s-au mai imbunatatit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mainii stangi”, a povestit Cristi Chivu, pentru gsp.ro.

Fostul fotbalist a ramas cu sechele

„Daca ating ceva, sunt obligat sa ma uit ca sa-mi dau seama ce am in mana. De exemplu, cand bagi mana in buzunar, in mod normal realizezi prin pipaire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta.Trebuie sa scot tot si sa vad ce obiecte sunt. Asta e! M-am obisnuit si m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme in ultima vreme, dar nu stiu ce-mi va rezerva viitorul. Ma astept la orice! (…)

Nu-mi amintesc deloc lovitura, cazatura, ci doar faptul ca eram constient pe jos, dar bratul stang imi era paralizat. Nici nu l-am mai simtit vreo doua luni. Mi-am pus mana in cap sa vad daca-mi curge sange, insa nu mai aveam os. Era o gaura!”, a adaugat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img