vineri, 19 aprilie, 2024

Vesti importante pentru pensionarii vasluieni, aduse de Casa Judeteana de Pensii Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

Salariatii institutiei lucreaza la foc continuu in acest weekend la implementarea Legii 221/2018, care presupune recalcularea pensiilor, pentru cei care au lucrat in grupele de munca, asta atragand dupa sine cresteri semnificative ale veniturilor.

 

Vineri pana tarziu in noapte si inclusiv in zilele de weekend, acestia au lucrat si lucreaza neincetat la instrumentarea a aproximativ 350 – 400 de dosare, in asa fel incat pensionarii sa-si primeasca in zilele ce urmeaza deciziile si banii imediat in luna aprilie.

 

Principalele categorii profesionale vizate de acest proces sunt fostii angajati din minerit, siderurgie, cai ferate, constructii si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca.

 

Este foarte important de precizat faptul ca, daca cumva, din calcul, la unii dintre pensionari iese un cuantum mai mic, acestia nu vor pierde si vor ramane in plata cu acel cuantum care este cel mai avantajos pentru ei.

“Va spun sincer ca ma mandresc sa reprezint aceasta echipa formata la Casa de Pensii Vaslui , iar pe aceasta cale le multumesc tuturor pentru munca depusa. La aceasta ora lucram pentru implementarea legii 221/2018. Este corecta informatia pe care o detineti dumneavoastra, s-a lucrat si se lucreaza non-stop pentru ca beneficiarul, adica pensionarul sa se bucure de prevederea legii mai sus amintite chiar din luna aprilie. “ ne-a declarat Isabel Bogdan- directorul Casei de Pensii Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img