vineri, 29 martie, 2024

Vesti proaste pentru soferi. Anunt de ultima ora de la Politia Rutiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de la Rutiera au declansat mai multe operatiuni de depistare a soferilor care circula cu viteza excesiva si au retinut zeci de permise de conducere

In ultimele 10 zile, 23 de conducatori auto care au apasat prea tare pedala de acceleratie pe autostrazi au ramas fara permisul de conducere. Doi dintre soferi au fost depistati in timp ce conduceau cu 226 km/h.

Vitezele excesive pe autostrazi nu raman nesanctionate. In perioada 27 februarie – 8 martie 2017, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au actionat pe autostrazi cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, pentru siguranta traficului rutier.

In urma actiunilor, politistii au aplicat 173 de sanctiuni contraventionale, iar ca masura complementara, au retinut 22 de permise de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce.

Aparatul radar i-a surprins cu viteze excesive, doi dintre soferi fiind depistati in timp ce conduceau cu 226 km/h.

Astfel, la data de 4 martie 2017, la ora 10.04, politistii au depistat un barbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, ce rula cu viteza de 226 km/h, pe Autostrada A1. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, cu amenda de 1.450 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

In aceeasi zi, o ora mai tarziu, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat un alt barbat, de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducand, pe Autostrada A2, cu viteza de 211 km/h.

La data de 5 martie, ora 12.51, un bucurestean, de 39 de ani, a fost inregistrat de aparatul radar circuland cu 204 km/h, pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta.

Ieri, 7 martie, un alt barbat, de 31 de ani, care conducea cu 206 km/h, pe Autostrada A1, dinspre Sebes spre Sibiu, a fost depistat de politisti.

Astazi, la ora 08:45, politistii au depistat un barbat, din Cugir, de 28 de ani, care conducea un autoturism, pe autostrada A1 Ramnicu Valcea – Deva, la km. 294, cu viteza de 226 km/h. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1.450 de lei si i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img