vineri, 19 aprilie, 2024

Vezi ce pedeapsa a primit OMAR HAYSSAM

Distribuie:

Publicat:

Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 23 de ani si patru luni inchisoare in dosarul “Manhattan”, in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, pentru savarsirea unor infractiuni economice.

In acest dosar, Omar Hayssam a fost trimis in judecata in octombrie 2012 de procurorii DIICOT, alaturi de fratele sau, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, si doi parteneri de afaceri – Viorel Vasile Mafteuca si Doina Farladanschi.

Potrivit DIICOT, cei cinci au constituit un grup infractional organizat si au actionat premeditat si planificat in vederea nerestituirii creditelor si trecerii patrimoniilor SC Bucovina Mineral Water SA si SC Rio Soft Drinks in cadrul altor societati din “Grupul Manhattan”.

Procurorii sustin ca Omar Hayssam si complicii lui au contractat imprumuturi bancare in numele Bucovina Mineral Water si Rio Soft Drinks, dupa care au transferat patrimoniile celor doua companii (fabrica de sucuri Rio din Timisoara si fabrica de imbuteliere ape minerale si sucuri Bucovina din Vatra Dornei) catre alte societati reale sau fantoma din “Grupul Manhattan”.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img