vineri, 29 martie, 2024

Vezi cum arata prognoza meteo pentru aceste zile

Distribuie:

Publicat:

Astazi,vremea se incalzeste. Vor fi nori si ploi slabe in vest, est si sud-est, dar si vant in sudul Banatului si pe crestele montane si trecator in sud. Maximele vor fi intre 9-10 grade in nordul Moldovei si 22-23 de grade in dealurile din Banat si Crisana, iar minime intre 5 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei. Dimineata si noaptea, meteorologii spun ca va fi ceata.
 
In Capitala, va fi vreme rece, iar temperatura va ajunge la 16 gradea Celsius.
 
Vineri

Va fi rece in sud si est, cu maxime intre 10-12 grade in nordul Moldovei si 20-21 de grade in zona de deal din Crisana, iar minime intre 4 si 12 grade. Nu vor lipsi nici norii si ploile in jumatatea vestica, iar cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si local in rest. Vant in sudul Banatului si zona montana aferenta, dar local si temporar si in celelalte regiuni.
 
La Bucuresti sunt prognozate ploi slabe si o temperatura medie de 14 grade.
 
Sambata
Progonoza meteo arata un cer noros si ploi in vestul si in nordul tarii si, pe arii restranse, in rest. Va fi vant in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi intre 12 si 19 grade, iar minimele intre 1-2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 13 grade pe litoral.
 
In Capitala, sunt prognozate ploi slabe, iar temperatura va ajunge la 15 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img