vineri, 19 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea in weekend

Distribuie:

Publicat:

Temperaturile vor continua sa scada, sambata, in cea mai mare parte a tarii. In timpul zilei, valorile vor fi mai mici decat mediile climatologice in sud si in est, in timp ce in restul teritoriului ele se vor mentine apropiate de normalul perioadei, chiar usor mai ridicate in nord-vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Temperaturile maxime se vor situa intre 8…9 grade in Moldova si in depresiuni si 15…17 grade in Maramures si nordul Crisanei. Noaptea va fi rece in toate regiunile, cu minime preponderent negative, cu valori de la -12 grade in estul Transilvaniei, pana la 6…7 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in extremitatea sudica a teritoriului. Vantul va avea intensificari pe parcursul zilei in sudul Banatului, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum si in zona montana, apoi va slabi in intensitate. Dimineata si noaptea local se va semnala bruma si pe arii restranse va fi ceata.

Duminica, in jumatatea de sud a tarii vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data. In restul teritoriului, valorile termice diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5…7 grade in Dealurile de Vest si pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va avea unele intensificari in Dobrogea si in sudul Banatului. Local, dimineata si noaptea, se va semnala bruma, mai ales in estul, sudul si centrul tarii, iar pe arii restranse va fi ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img