joi, 18 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la mijlocul lunii martie, cu minime nocturne preponderent negative si bruma in cursul noptii, local in nord, centru, est si sud-est si pe spatii mici in rest.

MARTI

 Cerul va fi mai mult noros, exceptand in a doua parte a intervalului nord-vestul si centrul teritoriului, unde va deveni variabil. Trecator vor fi precipitatii slabe: ninsori, pe arii relativ extinse la munte, precipitatii mixte, local in zona subcarpatica si in regiunile nordice si mai ales ploi, local in vest si pe spatii restranse in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, ziua, este posibil sa cada cativa stropi de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -2…1 grad. Spre dimineata, la periferia orasului vor fi conditii de bruma.

MIERCURI

IN TARA

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii martie, indeosebi in sudul si estul teritoriului, iar minimele nocturne vor fi negative in cea mai mare parte a tarii. Se va semnala bruma, local dimineata si pe arii relativ extinse noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sud, est si sud-vest, unde trecator si pe spatii restranse vor cadea precipitatii slabe, ninsori la munte si predominant ploi in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in sudul si sud-vestul tarii, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -9 grade in estul Transilvaniei si 2 grade, cu totul izolat, in dealurile Crisanei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img