vineri, 29 martie, 2024

Viceprimarul PNL care a lasat bilet de ADIO, a fost gasit

Distribuie:

Publicat:

Viceprimarul din Corbeanca, judetul Ilfov, a lasat un bilet de adio si a fost cautat cu scafandri in lacul de la marginea localitatii. Dumitru Tudor a fost gasit viu, in jurul orei18:00. El a dat nas in nas cu politistii care il cautau.

Viceprimarul din Corbeanca a fost gasit viu in cimitir,in jurul orei 18.00.  Oficiali din IPJ Ilfov au declarat ca Dumitru Tudor se afla pe un camp si s-a intalnit chiar cu politistii care il cautau. In timp ce oamenii se dadeau de ceasul mortii sa afle unde este, viceprimarul sustine ca a adormit.

Dumitru Tudor, in varsta de 53 de ani, este candidat la Primaria din Corbeanca din partea PNL.

Din datele furnizate de oficiali ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov reiese ca disparitia viceprimarului Dumitru Tudor a fost sesizata, in jurul orei 10.00, de catre fiul sau.

Oficialul Primariei Corbeanca a plecat din sediul institutiei in jurul orei 8.00, au declarat surse din administratia locala.

Odata cu sesizarea facuta la 112 de fiul acestuia, politistii ilfoveni au declansat operatiunile de cautare. Dupa mai bine de trei ore in care a fost cautat pe la rude, apropiati sau in locurile cunoscute, politistii din Corbeanca au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov care au trimis la fata locului un echipaj SMURD si o echipa de scafandri.

Din jurul orei 14.00, scafandrii au inceput sa caute in apa lacului din apropierea Primariei Corbeanca.

La scurt timp dupa declararea disparitiei lui Dumitru Tudor, biroul acestuia din incinta Primariei Corbeanca a fost sigilat de politisti. In interior, anchetatorii au gasit o scrisoare lasata de viceprimar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img