joi, 18 aprilie, 2024

Victor Slav a facut marele anunt despre Andreea Mantea!

Distribuie:

Publicat:

Victor Slav a facut marele anunt despre Andreea Mantea! Prezentatorul TV a impartasit vestea cu toti prietenii sai virtuali.

Victor Slav a publicat pe contul sau de Facebook programul noii emisiuni prezentate de Andreea Mantea. De luni pana vineri, emisiunea va avea cate doua editii, una de la 11.00 si de la 13.00, iar sambata de la 15.30.  In fiecare Gala a emisiunii, transmisa sambata de sambata, de la ora 15:30, vor avea loc eliminarile. Filmarile pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc in Turcia, la Istanbul.

In cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Puterea Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca. Publicul va avea un rol important in calatoria celor 12 concurenti in cautarea magiei iubirii, acestia putand castiga simpatia celor de acasa. O serie de premii si surprize ii asteapta pe concurenti, iar telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un reality show care nu ii va lasa indiferenti si ii va implica in cea mai emotionanta calatorie, cea a cautarii sufletului pereche.

”De luni, 19 nov, de luni pana vineri, de la 10:00 si de la 13:00, si in fiecare sambata, Gala emisiunii, de la 15:30.”, a scris Victor Slav pe contul sau de Facebook.

La fel ca prezentatorul Cosmin Cernat, care in perioada filmarilor pentru „Exatlon” locuieste in Republica Dominicana, Andreea Mantea va sta la Istanbul cat se va transmite la Kanal D „Puterea dragostei”.

Vedeta nu il lasa acasa pe fiul ei. Micutul David va fi pe toata perioada filmarilor va fi alaturi de mama lui si de bona. Desi, aceasta veste nu a fost facuta oficial, producatorii generali ai reality-show-ului, aflati din Turcia, i-au transmis deja Andreei ca abia asteapta sa lucreze impreuna si ca o asteapta cu bratele deschise, scrie Libertatea.ro, care mai specifica faptul ca in weekenduri, Andreea Mantea va reveni in Romania.

„Daca ai curajul sa arati unei lumi intregi ca iubesti, inscrie-te la preselectii si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este ”, a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img