vineri, 29 martie, 2024

Victor Slav ii trimitea mesaje Biancai Dragusanu in aeroport, cand se pregatea sa plece in Asia. A aratat tuturor: “Uite, primesc incontinuu”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a plecat impreuna cu sora ei si alte vedete, sa filmeze pentru emisiunea “Asia Express“. Cu foarte mari emotii, deoarece nu stie cum va rezista acolo, blondina si-a luat ramas bun de la cei dragi, iar sambata, 20 octombrie, au avut zborul spre Asia.

Inainte de plecare, in timp ce se afla in aeroport, Bianca a impartasit tuturor ca primeste incontinuu mesaje de la Victor Slav, care ii trimitea imagini cu el si fetita lor, Sofia Natalia.

„Va fi greu fara Sofia. tocmai am primit de la Victor poze. Uite, primesc incontinuu. Acum mi le trimite. Acolo nu o sa am timp. M-am gandit la toate posibilitatile. Toate echipamentele sportive, toti adidasii mei, 11 perechi. Vreo 20 de bustiere, vreo trei costume de baie, multe farduri, strictul necesar. (…) O data la patru zile sun pe toata lumea”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu se mai bine pentru ca merge si sora ei cu ea. „Sunt destul de disciplinata, dar faptul ca sunt cu sora mea am un bonus de intelegere. Va iubesc! (…) Ce caut eu acolo? Nu stiu daca mai e cineva in stare de panica. Imi vine sa zic ca am facut o alergie la umiditate”, a mai spus Bianca Dragusanu.
Bianca Dragusanu a fost cu Alex Bodi in Spania si in Franta

ianca Dragusanu si-a facut bagajele si a plecat in… Spania! Insa in aceasta escapada vedeta nu a mers singura ci impreuna cu Alex Bodi. Iar motivul este unul bine intemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a luat-o pe Bianca Dragusanu in Spania pentru a-i cunoaste parintii. Familia tanarului traieste de multi ani acolo si Alex a decis ca este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondina celor mai importante persoane din viata lui.

La interval de cateva zile, Alex Bodi a dus-o pe Bianca in Paris acolo unde a rasfatat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mica avere pe accesorii de lux, iar apoi au copilarit putin in parcul de distractii Disneyland. Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu au fost insa singuri ci impreuna cu fetita tanarului de care vedeta a avut grija in permanenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img