vineri, 29 martie, 2024

VICTORIE DUPA VICTORIE PENTRU RUGBYSTII BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Iubitorii „balonului oval” au avut motive de bucurie. Inca odata se confirma faptul ca la Barlad se cresc jucatori de valoare, iar ultimele rezultate vorbesc de la sine. Echipele U15 si U17 din cadrul sectiei de rugby a Clubului Sportiv Scolar  Barlad au disputat meciurile celui de-al IV-lea turneu din Divizia Nationala de Juniori .

In cazul juniorilor U15 (rugby in zece), aceasta etapa s-a jucat pe Stadionul Tineretului din Gura Humorului. Rugbystii barladeni antrenati de profesorul Dan Tufaru, au fost inclusi in seria A, alaturi de CSS 2 Baia Mare si CS Aurora Baicoi, invingand aceste echipe cu 19-0, respectiv 38-7. Au jucat apoi cu castigatoarea seriei B, CSS Triumf-Soimii, dar au pierdut cu 5-12. Sportivii barladeni  se afla pe locul II (46 de puncte). Pe prima pozitie se afla CS Soimii-Triumf (48 de puncte), iar pe cea de-a treia CSS Gura Humorului (38 de puncte).

La juniorii U17 (tot rugby in zece), turneul s-a desfasurat pe Stadionul Rulmentul, in organizarea CSS Barlad. Gazdele au jucat impotriva celor de la Unirea Pascani si CSS Tecuci, pe care i-au invins cu 25-5, respectiv 31-7. In finala, au castigat cu CS Tomitanii Constanta, scor 13-5. Dupa patru turnee, CSS Barlad este lider in clasamentul provizoriu (51 de puncte), urmata de CS Cleopatra (47 de puncte) si CS Tomitanii Constanta (46 de puncte).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img