luni, 18 martie, 2024

Victorie pentru Simona Halep

Distribuie:

Publicat:

Romania si Germania se afla la egalitate dupa prima zi, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a Fed Cup. Simona Halep a adus punctul Romaniei in meciul cu Andrea Petkovici, dupa ce Irina Begu a fost invinsa de Angelique Kerber.

Simona Halep a evoluat in a doua partida din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar adversara sa i-a pus multe probleme, insa in cele din urma romanca a castigat fabulos meciul dupa aproape 3 ore, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Primele doua seturi au inceput practic identic, cu Simona condusa, apoi avand 3-1 si fiind egalata la 3. In cele din urma, Halep a reusit sa castige primul set, insa evolutia sa a fost pe tot parcursul meciului cu destul de multa nervozitate, erori si cu decizii constestate ale arbitrului.

Setul al doilea a fost unul in care cele doua jucatoare au mers umar la umar pana in tie-break, care a fost insa adjudecat de nemtoaica, desi Halep a condus cu 5-4 si a servit pentru castigarea meciului.

Reactia Simonei Halep dupa victoria superba din Fed Cup – ce spune despre accidentare si Angelique Kerber

In setul al treilea, romanca a fost mult mai sigura pe sine, a jucat superb si, in ciuda faptului ca Petkovici a dat tot ce a putut, Simona s-a impus in cele din urma dupa un final de set decisiv cu numeroase break-uri de ambele parti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img