sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victorie spectaculoasa oferita de BARCELONA

Distribuie:

Publicat:

FC Barcelona s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Champions League, reusind o dubla victorie in fata lui Arsenal.

Dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0 in turul de la Londra, echipa lui Luis Enrique a facut spectacol si in mansa secunda, impunandu-se cu 3-1.

Catalanii au inceput partida de pe Camp Nou constienti ca si-au asigurat calificarea dupa turul din Anglia, astfel ca oaspetii au fost mai periculosi in primele minute.

Barca si-a revenit insa rapid si, dupa o sansa mare a lui Messi, blocat bine de Ospina, Neymar a deschis scorul in minutul 18, dupa o pasa superba a lui Suarez.

Alexis Sanchez a fost aproape de egalare inainte de pauza, dar nu a prins cadrul portii si Barcelona a intrat la cabine in avantaj.

Arsenal a inceput excelent partea secundam Elmeny reusind sa inscrie un gol foarte frumos in minutul 51, insa nu a fost decat o rabufnire de orgoliu din partea “tunarilor”.

Luis Suarez a readus-o pe Barcelona in avantaj in minutul 65, cu o semifoarfeca din interiorul careului, iar Messi a stabilit scorul final in ultimele minute, cu o “scarita” de mare efect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img