vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO INCREDIBIL! CE SE ASCUNDE IN CURTEA UNEI PRIMARII VASLUIENE?

Distribuie:

Publicat:

Nepăsare, indiferenta sau nesimțire – acestea ar putea fi cuvintele care ar zugravi perfect peisajul “ de poveste” din spatele cladirii care adăpostește Primăria comunei Todiresti din județul Vaslui.

Gunoaie care tronează pe așa zisul spatiu verde, toalete ecologice depozitate alandala si zeci de tomberoane in care ar trebui aruncat gunoiul, selectiv, se gasesc in spatele instituției. In pubelele oferite de Consiliul Județean Vaslui, peste 15 am numărat noi,  se arunca gunoiul fără a se tine cont de specificațiile inscriptionate( hârtie, sticla) ce pretenții sa ai de la localnici?

Imaginile dezolante pot fi întâlnite si in părculețul in care, contribuabilii, ar trebui sa se relaxeze sau sa se odihneasca. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă poți face abstracție de mizeria din jur, iar dacă necesitatile fiziologice își cer dreptul atunci… ești un norocos. Sparte si culcate “ strategic” te îndeamnă sa le folosești toaletele ecologice.

Imaginile ce surprind realitatea din comuna Todiresti au fost postate pe o rețea de socializare împreuna cu alte filmulete in care privitorul își poate face o părere vis-à-vis de gospodarul care ar trebui sa se îngrijească de aspectul cetății in fruntea căreia se afla.

Aflat la cel de al doilea mandat , in anul 2015 primarul comunei Todiresti , Petrica Simiuc, a fost găsit în incompatibilitate de Agentia Nationala  de Integritate (ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o firma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img