joi, 25 aprilie, 2024

Viitorul Constanta-Dinamo,scor 5-1

Distribuie:

Publicat:

Viitorul Constanta a zdrobit-o luni seara pe Dinamo, scor 5-1, in ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

Viitorul a controlat partida din Stefan cel Mare si a profitat din plin de evolutia modesta a jucatorilor de la Dinamo.

In minutul 32, Mevlja l-a impiedicat pe Chitu sa ajunga la o minge respinsa de portarul lui Dinamo dupa un sut bun expediat de Ianis Hagi, iar arbitrul a dictat penalty si l-a eliminat pe fundasul alb-rosilor. Tanase a transformat fara emotii si a deschis scorul.

Dinamo a inceput mai bine repriza a doua si Gnohere a egalat in minutul 53, profitand de o gafa comisa de apararea Viitorului. Dupa golul egalizator, oaspetii au preluat initiativa si au marcat de patru ori.

Achim i-a readus pe constanteni in avantaj in minutul 65, cu un sut din sase metri, dupa o balbaiala in careul “cainilor”, iar in minutul 86 Aganovic a facut 3-1.

Achim a reusit “dubla” in minutul 91, cand a marcat cu un sut senzational de la 20 de metri. Aganovic a fost insa cel care a inchis tabela, in minutul 92, dupa ce l-a driblat pe portarul Popescu.

In urma aceastei victorii, Viitorul Constanta se afla pe locul 2 in Prima Liga, cu 32 de puncte, la unul singur in spatele liderului Astra, pe care o va intalni etapa viitoare. Dinamo este pe locul sase, cu 24 de puncte, si in urmatoarele doua etape va juca in deplasare – cu ACS Poli si pe teren propriu – cu Steaua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img