sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VINO LA IULIUS MALL SA-TI PREGATESTI GARDEROBA DE VARA CU CELE MAI COOL TINUTE! PROMOTII DE PANA LA 70%

Distribuie:

Publicat:

Zilele toride aduc promotii estivale in magazinele din Iulius Mall Iasi. Reducerile de pana la 70% te ajuta sa-ti faci bagajul pentru vacanta, dar si sa fii in tendinte in aceasta vara.

Nu rata ocazia de a-ti completa garderoba cu piesele preferate din colectiile verii! Cu pana la 50% au scazut preturile la magazinele H&M, Orsay, Terranova, BSB, Keops, Motor, U-Man, Bulgarini si Keops. Include in itinerariul sesiunii tale de cumparaturi si alte branduri de moda din Iulius Mall, pentru cei mici si cei mari, si vei fi surprins cu discounturi incantatoare.

Daca esti pus pe miscare, la INTERSPORT si Sport Vision gasesti articole la preturi injumatatite.

Si in magazinele specializate in incaltaminte si articole de marochinarie vara a adus reduceri, de pana la 50% la Melania Scarpe si In Tempo si de pana la 40% la Il Passo. Te incurajam sa iti gasesti perechea de sandale sau pantofi in pas cu moda si in celelalte locatii de profil, care au pregatit oferte avantajoase.

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanta la mare sau in varf de munte. Produse de make-up si de ingrijire cu discount gasesti la Marionnaud si Flormar.

Promotii estivale sunt si la brandurile cu accesorii, de pana la 50% in magazinele Sabrini si Bijoux. Iar daca esti in cautarea costumului de baie perfect, gasesti propuneri la preturi injumatatite, la Penti si Ani`s, dar si alte oferte atragatoare, la Jolidon. La Sophia, magazinul de decoratiuni interioare, preturile au scazut cu 70%.

Catalogul complet al promotiilor estivale poate fi accesat aici: http://iuliusmall.com/iasi/fashion/catalog/.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img