joi, 25 aprilie, 2024

Violatorul din STANILESTI a fost arestat

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Stanilesti, acesta fiind cercetat pentru comiterea infractiunilor de viol si lipsire de libertate, fapte savarsite fata de o tanara de 19 ani.

In seara de 15 august, Politia municipiului Husi a fost sesizata de catre o tanara, in varsta de 19 ani, din comuna Duda Epureni, cu privire la faptul ca a fost victima infractiunii de viol, fapta savarsita de un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Stanilesti.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Husi au efectuat cercetari cu privire la fapta sesizata si au dispus efectuarea unei constatari medico-legale la Serviciul de Medicina Legala Vaslui.

Politistii au stabilit faptul ca in ziua respectiva, tanara se afla singura in locuinta prietenului ei din comuna Stanilesti. In locuinta a patruns E. Petrica, de 36 de ani, care a prin constrangere fizica a intretinut raporturi sexuale cu aceasta si a impiedicat-o sa paraseasca locuinta.

In baza probatoriului administrat, E. Petrica a fost retinut de politistii huseni. Tanarul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi, cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate.

In ziua de 19 august, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img