vineri, 29 martie, 2024

Violenta in Capitala! Tanara, injunghiata langa o gradinita de fostul sot

Distribuie:

Publicat:

O femeie a fost injunghiata, langa o gradinita din Capitala. Surse judiciare informeaza ca este vorba de managerul Gradinitei Funny Land, iar agresorul este chiar fostul sau sot. Atacul a avut loc chiar in sediul gradinitei din sectorul 2, pe strada Agricultori din Bucuresti, in zona Vatra Luminoasa.

Barbatul a injunghiat-o in zona toracelui, victima fiind in stop cardio-respirator, iar o ambulanta de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) incearca sa o resusciteze.

Chiar agresorul a sunat la numirul de urgente 112, in jurul orei 12.29, pentru a anunta fapta. Politistii l-au retinut si l-au condus la Sectia 8, pentru audieri. ”Prin apel la 112, in jurul orei 12.20, a fost sesizata o agresiune asupra unei femei. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri”, precizeaza Politia Capitalei.

Conducerea IPJ Dambovita a dispus verificarea Politiei Titu joi, 25 ianuarie 2018, la doua zile de la crima, dupa ce presa a relatat pe larg declaratiile fostei sotii si ale rudelor femeii omorate in salon, cu privire la bataile pe care subofiterul Oprea le aplica iubitelor sale. Mai multe persoane sustin ca femeile batute ar fi mers in repetate randuri la Politie, iar politistii nu ar fi facut nimic. Politistii Biroului Control Intern din cadrul IPJ Dambovita vor face cercetari la sediul Politiei Titu in urma declaratiilor fostei sotii a subofiterului Florin Oprea, arestat pentru 30 de zile pentru infractiunea de omor. 
 
Sunt suspiciuni ca oamenii legii nu ar fi inregistrat nicio plangere cu privire la actele de violenta de care subofiterul era acuzat fata de fosta sotie si de fosta iubita, aceasta din urma fiind si cea pe care a ucis-o marti. "In cazul in care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse masuri in conformitate cu prevederile legale in vigoare", arata IPJ Dambovita. Fosta sotie a criminalului Florin Oprea a transmis presei un certificat medico-legal, intocmit de Spitalul din Titu in 2010, in care se specifica faptul ca politistii au insotit-o pe femeie la spital dupa ce a fost batuta de sot, aceasta avand traumatism cranio facial si epistaxis exterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img