sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, o actioneaza in judecata pe Gabriela Firea

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca ii va da in judecata pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, si pe Narcis Copsca, managerul spitalului Sfanta Maria, in legatura cu declaratii
“Ii voi da in judecata pe doamna Gabriela Firea si pe domnul Narcis Copca. Voi avea placerea sa prezint intregul fir al evenimentelor foarte curand. Si va fi interesant”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook, atasand un clip cu declaratii ale lui, ale Gabrielei Firea si ale lui Narcis Copca, in legatura cu activitatea Spitalului Sfanta Maria, Vlad Voiculescu sustinand ca unitatea medicala nu este pregatita de efectuarea unor transplanturi pulmonare.
“La inceputul lunii decembrie, domnul manager (si medic, si cercetator, etc.) Narcis Copca impreuna cu avocatii sai si sub obladuirea doamnei primar Gabriela Firea si-au permis sa ameninte medici din cele mai mari centre de transplant pulmonar din Europa (Germania, Belgia, Austria, Olanda) pe care ii invitasem pentru o vizita colegialai in Romania. Consecintele comportamentului lui Narcis Copca se vad acum cand pacientii romani care ar trebui sa beneficieze de transplantul pulmonar nu mai sunt primiti nici macar pentru prima evaluare la centrul de transplant unde au fost operati aproape 40 pacienti romani”, a completat Voiculescu.
In ceea ce o priveste pe Gabriela Firea, Vlad Voiculescu sustine ca fiind “sefa peste mai multe spitale din Capitala si cel mai popular om din PSD” nu s-a gandit “nicio clipa cand a pus viata pacientilor care aveau nevoie de transplant in pericol”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img