joi, 18 aprilie, 2024

VOTUL “ A LA BOROS” A FOST PATENTAT SI DE TINERI

Distribuie:

Publicat:

“ Aschia nu sare departe de trunchi” este proverbul care poate caracteriza alegerile care au avut loc in cadrul Organizatiei de Tineret a PNL Barlad. Juniorii au mers pe trendul lansat de presedintele lor, Dumitru Boros. Acesta a fost ales in functia de “ tatic” a Bratienilor locali cu doar 83 de voturi, iar istoria s-a repetat in urma cu doar cateva zile.                                                                                        

 “Partidul deschis” nu a putut sa fie gazda decat celor 20 de membri. Ati citit bine, acestia au avut un singur un candidat la presedinte ce a reusit sa adune doar 17 voturi.                                                    

 Conform datelor oficiale totalul  membrilor cu drept de vot conform ROF-ului a fost de 33 din 62. Ca sa nu fie cu suparare pentru cei care au fost prezenti, toti au fost recompensati cu functii. Astfel, avem 16 juniori ( din 20 prezenti) care sunt mari sefi la tineret. Presedinte a fost ales Andrei Ionut, prim vicepresedinte Rotaru Alexandru, vicepresedinti Guzu Cristian, Chiriac Iulius Tiberius, Lungu Mihaela, Paladuta Ionut, Taga Florentina, Zugravu Alexandru, Damian Mihai. Si la o asemenea activitate aveau nevoie si de secretar general si adjunct reprezentati de Oancea Stefania si Sulcina Adriana.                                                                                                      
Pana la aceasta ora nu va putem face cunoscut programul celui care va pastori tineretul pentru ca “ mediatizarea rezultatului a fost sublima, dar a lipsit cu desavarsire”.                                                       
“Cert si trist este ca avand un liberal la carma orasului la aceasta ora PNL Barlad ar fi trebuit sa fie “ bombardat” cu adeziuni de solicitare in partid iar activitatile de promovare si de atragere sa fie constante. Se pare ca acolo “ ultimul va stinge lumina” datorita lipsei de marketing politic iar rezultatele deja incep sa apara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img