miercuri, 24 aprilie, 2024

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna astazi? Iata ce spune fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Taur

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

Gemeni

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus. Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata. Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

Rac

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat. Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

Leu

Orice problema care te framanta are intotdeauna rezolvare, deci nu te impovara singur cu griji inutile. Stresul nu te ajuta la nimic, ci calea de vindecare a acestei situatii e gandirea pozitiva. Daca te relaxezi un pic si alungi fricile din minte, ai descoperi deodata ce paleta larga de solutii ai la dispozitie. E o zi cu idei din belsug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poti descoperi daca mintea ta e bolnava de frica, de stres, de ingrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, si vei descoperi un curcubeu de nuante, o paleta infinita de optiuni ce merita folosite in beneficiul tau.

Fecioara

Nimic nu e mai frumos decat sa petreci cat mai mult timp ocupandu-te de acele lucruri care iti incarca inima de bucurie. Nu te mai gandi la nimic din ceea ce ti-ar putea cobori energia la un nivel nedorit, deci ridica ochii in sus, deschide inima si lasa-te invadat de iubire si de frumusetea vietii. Ai atatea aspecte minunate in jurul tau care merita promovate mai mult, puse in valoare, folosite cu entuziasm si placere, deci concentreaza-te numai asupra lucrurilor care iti inspira iubire, sub orice forma s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectura, de arta, de natura… Vezi cate surse de bucurie ai?

Balanta

Daca aveai o calatorie in plan pentru astazi, se poate ivi o situatie care sa-ti cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici macar o informare prealabila nu ar fi de ajuns, pentru ca neprevazutul apare dupa ce vei fi plecat deja de acasa, incat calatoria in sine poate fi mai degraba un chin, decat o placere. Ca atare inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca nu-ti ies toate asa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimba vremea de la o ora la alta, ori la destinatie nu te asteapta ceea ce ai sperat, ori masina iti creeaza unele probleme.

Scorpion

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

Sagetator

Ocupa-te mai mult de sanatatea ta, pentru ca este un moment bun sa gasesti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te framanta. Ca descoperi, prin vreo revista, o reteta demna de urmat, sau primesti de la un specialist un sfat autorizat care iti poate ameliora starea de sanatate, urmeaza-le, pentru ca nu intamplator ai dat de ele. E semnul ca erau pentru tine, pregatite demult, dar abia azi trebuie sa ajungi tu la ele. Pune-le in aplicare cu incredere deplina, nu te lasa dupa primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natura ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice si benefice tie: cresc nivelul de energie si capacitatea ta de auto-vindecare.

Capricorn

Stai de vorba cu persoana iubita si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. Aveti amandoi starea potrivita pentru a asculta cu atentie si de a exprima cu mai mult curaj ce aveti fiecare in minte, caci dialogul se desfasoara pe un teren echilibrat, armonios, pasnic, in care amandoi va aflati pe acelasi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozitati mai vechi, probabil atmosfera fiind excelenta pentru a va asculta unul pe altul si cu inima. Pui mare pret pe sfatul si sustinerea partenerului.

Varsator

Esti intr-o forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul. Ai in preajma oameni care nu au chef de miscare sau de aventura si te trag si pe tine alaturi de ei, cand tu ai fi putut azi sa urci si Everestul!

Pesti

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viata de familie, de relatia ta cu oamenii pe care-i indragesti cel mai mult. Cand discuti cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi ca si ei au aceleasi asteptari, deci va puteti combina fortele pentru a ajunge la acelasi rezultat care sa va satisfaca pe toti deopotriva. Esti un visator, asa e, dar incurajarile care vin de la cei dragi te fac sa tintesti si mai sus, sa speri si mai mult de la ziua de maine, tocmai pentru ca stii ca te vor sprijini si ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img