vineri, 29 martie, 2024

Vremea 17 februarie – Weekend cu temperaturi anormale in toata Romania

Distribuie:

Publicat:

VREMEA 17 februarie. Weekend cu temperaturi anormale in toata Romania. Vremea va deveni calda pe alocuri si rece in anumite regiuni.

De duminica incolo, isi fac aparitia precipitatiile, iar temperaturile mai scad. Vom avea parte de ploi, lapovita si ninsori, la inceput in zonele de nord ale tarii, apoi si in Banat, Crisana si centrul tarii, urmand ca ploile sa ajunga si in partea de sud. 

Prognoza meteo in tara. In Sud si Sud-Est, vantul va bate cu o viteza de pana la 12 km/h, si vom avea parte de. Minima va fi de -4° C, in Ploiesti, iar maxima va fi de -0° C, in Slobozia. Soarele nu ne va intra in ochi, intrucat cerul va fi destul de innorat.

Temperaturile de la munte vor fi cuprinse intre -7° C si 0° C, minima fiind atinsa in Brasov, iar maxima in Miercurea Ciuc. Vom avea parte de cer fragmentat. Viteza vantului va ajunge pana la 4 km/h. Soarele nu ne va intra in ochi, intrucat cerul va fi destul de innorat.

Temperaturile din Vest vor fi cuprinse intre -3° C si 2° C, minima fiind atinsa in Deva, iar maxima in Timisoara. Vom avea parte de cer senin. Viteza vantului va ajunge pana la 8 km/h. Va fi innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 92%, de nori.

Prognoza meteo, 17 februarie. In ce priveste temperaturile din Dobrogea, maxima zilei se va inregistra in Mangalia, si va atinge 5° C, iar minima zilei se va inregistra in Tulcea, si va fi de 1° C. Viteza vantului va ajunge pana la 16 km/h. Vom avea parte, in special de ploaie usoara. Va fi vreme destul de innorata.

In Sud Vest, vantul va bate cu o viteza de pana la 9 km/h, si vom avea parte de cer fragmentat. Minima va fi de -3° C, in Calafat, iar maxima va fi de -1° C, in Craiova. Va fi destul de innorat, cerul fiind acoperit in proportie de 80%, cu nori.

In Centru vom avea parte de ninsoare usoara, iar temperaturile vor porni de la -6° C, in Sibiu si vor ajunge la -1° C, in Cluj-Napoca. Afara va fi innorat.

In Nord Est si Est, vantul va bate cu o viteza de pana la 5 km/h, si vom avea parte de cativa nori. Minima va fi de -9° C, in Bacau, iar maxima va fi de -1° C, in Galati. Va fi vreme destul de innorata.

In ce priveste temperaturile din Nord, maxima zilei se va inregistra in Satu Mare, si va atinge 0° C, iar minima zilei se va inregistra in Suceava, si va fi de -8° C. Viteza vantului va ajunge pana la 5 km/h. Vom avea parte, in special de ninsoare usoara. Afara va fi innorat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img