miercuri, 17 aprilie, 2024

Vremea pe 29 martie – Ce se va intampla din aceasta noapte

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi una normala pentru aeasta perioada, joi, 29 martie, cu temperaturi ce vor atinge 18 grade. Cerul va fi variabil in majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 18 grade, iar cele minime, in general, intre -1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat in vestul, nord-vestul si nordul teritoriului unde, mai ales din a doua parte a zilei si noaptea, local va ploua.

Pe crestele montane vor mai fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte si in Campia de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase in special din sud si est, va fi ceata.

In Bucuresti avem vreme buna pana spre finalul de saptamana. Astazi temperaturile ajung la normal, atmosfera va fi insorita dupa risipirea cetii, iar vantul va adia placut.

Vineri, o sa avem vreme si mai placuta. Se incalzeste mai tare si temperaturile vor fi de aprilie: 19 grade la amiaza, 5-6 grade noaptea.

Temperaturile cresc si la munte, vor fi cu cinci grade mai ridicate fata de ziua precedenta. Maxima va fi de 13 grade Celsius, iar minima noptii de 4 grade Celsius. Cerul nu prezinta innorari, iar vantul este variabil.

Mai multe judete se afla sub cod galben de ceata pana la ora 11.00.

Se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Zonele vizate sunt Judetul Vaslui; Judetul Alba, Judetul Neamt: zona joasa; Judetul Constanta; Judetul Ilfov, Judetul Buzau, Judetul Ialomita, Judetul Tulcea; Judetul Suceava, Judetul Iasi, Judetul Botosani, Judetul Galati, Judetul Vrancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img