joi, 28 martie, 2024

Vremea se incalzeste

Distribuie:

Publicat:

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 14 si 24 de grade si minime intre 3 si 11 grade, mai scazute spre -1…0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, unde vor mai fi conditii de bruma, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

VINERI

IN TARA

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 14 si 24 de grade si minime intre 3 si 11 grade, mai scazute spre -1…0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, unde vor mai fi conditii de bruma. Cerul va fi mai mult senin, in cursul zilei, iar noaptea se va innora treptat, in majoritatea regiunilor, dar numai izolat, in sud-vest, este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si la munte.

BUCURESTI

Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul zilei, dar cu innorari spre sfarsitul noptii.  Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 7…9 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult senin in cursul zilei, iar noaptea se va innora treptat, dar numai izolat in Muntii Banatului este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va creste usor.

SAMBATA

IN TARA

Vremea va deveni in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la munte si in interiorul arcului carpatic si izolat in restul teritoriului. Punctiform, in zona de munte, vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 2…3 grade in estul Transilvaniei, pana in jurul a 13 grade, in sudul Banatului.

LA MUNTE

Vremea va deveni in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Punctiform vor fi conditii de grindina. Variatiile termice vor fi nesemnificative.

DUMINICA

LA MUNTE

Vremea va fi in general instabila cu innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in cea mai mare parte a zonei montane. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Izolat va cadea grindina. Spre sfarsitul noptii, pe creste precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperatura aerului va fi in scadere usoara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img