vineri, 29 martie, 2024

Vremea se mentine frumoasa.Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

In majoritatea zonelor tarii, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil la senin, iar vantul slab, informeaza ANM.

IN TARA

Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curbura si estul Carpatilor Meridionali unde instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Ploi de scurta durata vor fi posibile si in sudul Moldovei si in estul Olteniei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, usor mai mici pe litoral; minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre 11 si 21 de grade.

LA BUCURESTI:

Cerul va fi variabil, cu innorari, temporar accentuate si mai ales in a doua parte a zilei vor fi averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa  in jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade.

MARTI

IN TARA

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea de sud. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, in zonele de munte, iar mai ales spre seara si in cursul noptii, local si in centrul, sudul si nord-estul tarii. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vantul se va intensifica in a doua parte a intervalului in regiunile estice, iar in rest va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai ridicate pe litoral spre 22…23 de grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img