joi, 28 martie, 2024

Vremea va fi in general instabila in urmatoarele zile

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, ziua local in Moldova, in zonele montane si submontane si izolat in restul tarii, iar seara si noaptea cu precadere in Oltenia si Banat, informeaza ANM.

IN TARA

Vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, ziua local in Moldova, in zonele montane si submontane si izolat in restul tarii, iar seara si noaptea cu precadere in Oltenia si Banat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, cu viteze mai mari in sudul Banatului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi posibile caderi de grindina.

Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele din ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 14 grade.

LA BUCURESTI:

Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperatura maxima va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Minima termica va fi de 10…12 grade.

JOI

IN TARA

Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, dupa orele amiezii si se va manifesta prin innorari, averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, la inceput in regiunile din jumatatea de vest, iar seara si noaptea si in restul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in nordul tarii; minimele termice vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img