joi, 18 aprilie, 2024

Whatsapp, o noua schimbare majora. Ce functie vor avea la dispozitie utilizatorii

Distribuie:

Publicat:

WhatsApp va modifica functia prin care utilizatorii aplicatiei pot retrage mesajele pe care le-au trimis altor utilizatori. Astfel, utilizatorii, vor avea la dispozitie peste o ora pentru a face acest lucru, scrie nme.com. Initial, functia de retragere a mesajelor trimise altor utilizatori pe WhatsApp nu era disponibila. Apoi, aplicatia a introdus aeceasta functie, permitandu-le utilizatorilor sa retraga mesajele in aproximativ sapte minute.

Mesajul trebuia sters in 6 minute din momentul in care era trimis
Curand, insa, potrivit WABetaInfo, utilizatorii vor avea la dispozitie 68 de minute si 16 secunde pentru a elimina mesajele pe care le-au trimis, astfel incat sa nu le mai vada nici destinatarii acestora.

Mesajele trimise pe WhatsApp se pot face prin optiunea „sterge pentru toata lumea”, in intervalul permis de aplicatie. Aplicatia Whatsapp nu va mai functiona pe orice telefon mobil chiar de la inceputul lui 2018, a anuntat compania printr-un comunicat. Incepand de la 1 ianuarie 2018, Whatsapp nu va mai functiona pe BlackBerry OS si BlackBerry 10 si nici pe Windows Phone 8.0 si versiunile anterioare, relateaza Le Figaro. ”Atunci cand am lansat WhatsApp, in 2009, oamenii isi foloseau aparatele mobile in mod foarte diferit fata de astazi. Aproape 70% dintre smartphone-urile cumparate la acea vreme aveau sisteme de exploatare BlackBerry si Nokia”, transmite compania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img