joi, 28 martie, 2024

Zeci de copii au fost jigniti si amenintati de profesoara lor: “Nu-mi place de voi, va dau nota doi”

Distribuie:

Publicat:

Zeci de copii au fost jigniti si amenintati de profesoara lor, in doua scoli din Bucuresti. De la catedra, femeia le arunca elevilor cuvinte grele. O demonstreaza o inregistrare revoltatoare, care i-a scos astazi in strada pe parinti. Oamenii nu vor sa isi mai lase copiii la ora de tehnologie si au facut plangeri impotriva profesoarei, la Inspectoratul Scolar si la Protectia Copilului.

Va dau la toti 2, de la un capat la altul! Natie de mahalagii, de prost crescuti, cu aere de genii, astia sunteti!

Sunt cuvintele profesoarei de tehnologie, care preda la doua scoli din sectorul 6. De la inceputul anului, in fiecare zi, si-ar fi tratat elevii cu reprosuri si amenintari, acuza parintii.

Parinte: Traiesc intr-o teroare emotionala, le este teama pentru modul ei de abordare. Stai jos, nu imi place fata ta, 2!

Parintii sunt hotarati sa nu isi mai lase copiii sa intre la ora de tehnologie, pana cand profesoara nu va fi data afara din sistem. Asa ca au iesit in strada ca sa protesteze.

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: Parerea mea ca doamna trebuie retrasa din acest corp profesoral. Am inteles ca exista foarte multe plangeri facute la Politie, tocmai pe acest comportament agresiv pe care-l are.

Profesoara nu este la prima abatere. A fost data afara din alte doua scoli pentru acelasi comportament, dar e revenit in sistem dupa ce a luat examenele cu note mari. Are avizul psihologic la zi.

Marina Manea, ISMB: Este adevarat, doamna profesor a refuzat sa isi faca evaluarea la cabinetul de medicina a muncii cu care unitatea de invatamant avea un acord, insa a mers la un cabinet privat.

Aceeasi profesoara a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anul trecut. Acum, a rabufnit din nou in clasa, cu inca o declaratie socanta. 

Aszaltos, presedinte CNCD: Profesorii care au comportamente discriminatorii de incitare la ura de orice fel, trebuiesc indepartati din zona scolara.

Discriminarea la catedra devine un fenomen in Romania, arata un nou studiu realizat de patru cercetatori. Unul din opt cadre didactice pledeaza pentru izolarea elevilor de etnie rroma in clase separate.

In cazul profesoarei din Bucuresti, comisia de disciplina a scolii trebuie sa termine ancheta in cel mult 30 de zile. Pana atunci, parintii ameninta ca nu-si vor mai lasa copiii la orele de tehnologie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img