vineri, 29 martie, 2024

Zi neagra la Hollywood! Un indragit actor s-a stins in viata dupa o lupta crancena cu cancerul la plamani! Coleg de breasla: “Am pierdut o parte din New York” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Hollywood-ul sufera inca o pierdere. Indragitul actor Frank Pellegrino s-a stins din viata la varsta de 72 de ani, dupa o lupta crancena cu cancerul la plamani.

Americanii l-au cunoscut pe Frank Pellegrino prin rolul pe care l-a avut, de sef al FBI-ului, Frank Cubitoso, din serialul de mare succes de la HBO, „Clanul Soprano”. El a mai avut  aparitii notabile si in filmul „Goodfellas” si in „Lege si in ordine”.  

Citeste si: Vestea trista a zilei! Fost membru al trupei Black Sabbath a pierdut batalia cu cancerul


„Am pierdut o parte din New York , cand le-am pierdut pe Frankie, NU exista nimeni ca el, este un simbol”
, a spus Bo Dietl, un prieten apropiat al actorului.

Pellegrino a avut o cariera in actorie la care multi ar visa, insa asta nu  a fost singura lui pasiune. S-a facut cunoscut si in lumea afacerilor, fiind in fruntea unui lant de restauranet de succes, cu mancare italiana, in New York, Las Vegas si Hoollywood.

Printre clientii sai fideli se numara staruri precum Woody Allen, Warren Buffett, Tony Bennett sau Michael Douglas. Locatiile sale apar si in filme extrem de cunoscute, printre care „Lupul de pe Wall Street” sau in videoclipurile  mai multor artisti, cum ar fi “D.O.A.” al lui Jay-Z, potrivit nydailynews.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img