joi, 25 aprilie, 2024

Zilele kitch-ului barladean . Desi au votat memoria social-democratilor le-a jucat feste – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Timp de trei zile ceea ce ar fi trebuit sa fie un omagiu adus culturii s-a transformat intr-un veritabil kitch suportat din banii contribuabilului.

10.000 de euro fără TVA a costat municipalitatea locala organizarea “ Zilelor culturale bârlădene” care s-au transformat intr-o bătaie de joc – nimeni dintre consilierii majoritari atât de la PNL cat si de la PSD nu au avut curajul de a-I solicita edilului Boros detalii suplimentare in legătura cu organizarea acestora. Au votat fără niciun stres si pe deasupra unii au fost si mândri de votul lor.

Atât de mândri ca au uitat sa își informeze șeful de partid cu ceea ce au făcut astfel încât , vineri, Organizația PSD Barlad “ il felicita” pe primar pentru organizarea acestor manifestari. Numai ca social-democrații au votat fără un comentariu proiectul de hotarare, a urmat o ședinta extraordinara in care si-au dat girul pentru parteneriatul dintre firma organizatoare si autoritatea locala. Nimeni nu a spus “ pas” ceea ce ne duce cu gândul ca exista un acord politic între cele doua formațiuni.

Ca sa spele rușinea si sa demonstreze ca exista opoziție in Consiliul Local, deputatul Adrian Solomon le-a cerut public sa își explice votul.

“Deputatul Adrian Solomon, presedintele Organizatiei PSD Barlad solicita consilierilor locali Gilea Constantin, Huiban Andrei, Apostu Dorin, Popa Catinca, Bunea Marin si viceprimarului Miron Feraru Roxana, prezenti la sedinta extraordinara a CLM Barlad din data de 18 mai a.c. sa explice cetatenilor municipiului votul acordat proiectului privind aprobarea bugetului destinat organizarii editiei a XXXIII-a a Zilelor Culturale ale Barladului” se arată in comunicatul postat pe pagina de socializare. Aceștia nu sunt la prima abatere, pe data de 16 Decembrie au primit un avertisment dar se pare ca ori memoria le joaca feste ori înțelegerile de partid functioneaza perfect iar votanților li se prezintă o piesa de teatru regizata si prost jucată!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img