marți, 16 aprilie, 2024

Ziua cutitelor lungi in PSD: varianta negociata in noaptea alegerilor / SURSE

Distribuie:

Publicat:

În PSD a început să se prefigureze ziua ședinței Comitetului Executiv Național în care se va analiza rezultatul alegerilor europarlamentare și se va stabili calea de urmat, o demisie a lui Liviu Dragnea fiind una din variantele de lucru.

Surse din conducerea PSD au declarat duminică seară, după alegeri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că la ora transmiterii acestei știri se creionează o majoritate în partid pentru o ședință CEX în ziua de marți.

O parte din liderii PSD consultați de ȘTIRIPESURSE.RO mizează pe o demisie a lui Liviu Dragnea, alții spun că liderul PSD nu trebuie să facă pasul înapoi și MAJORITATEA liderilor PSD încă așteaptă să vadă cum înclină balanța în partid, negocierile fiind în toi în partid.

În PSD se vehiculează ca posibili concurenți la șefia PSD, în cazul schimbării liderului: Lia Olguța Vasilescu, Viorica Dăncilă, Marian Oprișan, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici.

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a cerut duminică, într-o scrisoare deschisă pentru PSD, demisia imediată a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că nu și-a făcut bagajele dar că își asumă rezultatele și că decizia finală va fi luată în viitoarea ședință de analiză de la PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img