sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ZIUA ZERO! Va fi ELIBERAT fratele lui Traian Basescu?

Distribuie:

Publicat:

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar urma sa dea, joi, o decizie definitiva in procesul in care mai multi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sunt acuzati ca l-au santajat pe Mircea Basescu, informeaza news.ro. Pronuntarea in acest dosar a fost amanata pana acum de doua ori.

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit, initial, in 23 ianuarie, ca va da pronuntarea in dosarul santajarii lui Mircea Basescu pe 9 februarie. Magistratii au amanat atunci pronuntarea pentru 23 februarie, data la care a fost anuntata o noua amanare, pentru 9 martie.
Dosarul in care membrii familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu a fost stramutat, in 28 aprilie 2016, de la Curtea de Apel Constanta la Curtea de Apel Bucuresti, in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fanica Anghel, sotia lui Sandu Anghel, copiii acesteia, Izaura Constantin (fosta Anghel), Florin Anghel si Grinica Ion Anghel, precum si Marius Constantin, sotul Izaurei, au depus, in 8 aprilie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de stramutare a dosarului care se afla pe rolul Curtii de Apel Constanta.

Magistratii instantei supreme au hotarat sa admita aceasta cerere, astfel ca dosarul s-a judecat la Curtea de Apel Bucuresti.

In toamna anului 2015, Tribunalul Constanta i-a condamnat pe patru dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel la pedepse cu inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img