joi, 28 martie, 2024

Zodia care trebuie sa aiba grija la bani, astazi

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 16 mai Berbec
Pentru nativii acestei zodii se deschid noi orizonturi profesionale, dar aveti senzatia ca va asteapta din nou clipe grele. Momentul cheie al zilei va aparea la amiaza, cand se ivesc solutii pentru aproape toate problemele.

Horoscop 16 mai Taur
Va fi foarte greu sa anticipati reactiile partenerilor, cu toate ca nu va ganditi decat la cum sa le anihilati demersurile. Chiar daca sunteti sustinuti, incapatanarea partenerilor nu este de bun augur.

Horoscop 16 mai Gemeni
Sunteti nemultumiti din diverse cauze. Parintii nu sunt mandri de copii, cei indragostiti sunt mai vulnerabili, iar celibatarii nu suporta sa fie refuzati.  Seara, sunteti superficiali, dar relaxati.

Horoscop 16 mai Rac
Veti fi obligati sa treceti prin incercari si restrictii neasteptate. Irascibili si agresivi, sunteti dezavantajati de atitudinea prietenilor si rudelor, care uita tot ce v-au promis.

Horoscop 16 mai Leu
Veti fi suspiciosi si veti ajunge sa credeti ca cei din anturaj va mint.  Bugetul se subtiaza simtitor, dar veti avea o intalnire sentimentala care va va face ziua mult mai fericita.

Horoscop 16 mai Fecioara
Se poate spune ca actioneaza asupra acestor nativi o tendinta de autodistrugere. Incepeti sa faceti multe excese, va testati partenerul de cuplu si va complicati viata, criticandu-i pe toti cei dragi.

Horoscop 16 mai Balanta
Apar incurcaturi nu numai din pricina mostenirilor nerezolvate la timp. Veti incerca sa rezolvati toate problemele prin diplomatia dv. nativa, insa ajungeti sa aplicati masuri dure.

Horoscop 16 mai Scorpion
Va simtiti in siguranta si aveti dreptate fiindca la orice tranzactii ati participa, acestea se intorc in favoarea dv. Invidia celor din anturaj nu va deranjeaza si le veti rezolva prin ironii sarcastice.

Horoscop 16 mai Sagetator
Lipsa de onestitate nu e sesizata si unii vor suporta experiente la care nici nu s-au gandit vreodata. Nu va odihniti destul iar asta va deprima. Sentimentele pentru persoana iubita devin ambigue.

Horoscop 16 mai Capricorn
Sunteti constienti ca trebuie sa fiti mai vigilenti, insa aveti incredere in propriile posibilitati. Sunteti laudati in fiecare zi, dar eforturile nu va sunt recompensate baneste, asa cum va doriti.

Horoscop 16 mai Varsator
Sunteti foarte fericiti pentru ca reusiti sa finalizati un proiect important. Astazi sunteti nevoiti sa participati la activitati ce va displac si vreti sa dati o lectie adversarilor.

Horoscop 16 mai Pesti
Vorbiti mai mult decat de obicei si dezvaluiti secrete pe care le-ati pastrat ani de zile. Sunteti ajutati sa va puneti in practica niste idei cam avangardiste. Rabdarea va e pusa la incercare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img