luni, 18 martie, 2024

ZODII COMPATIBILE! Iata cu ce zodie sa te cuplezi daca vrei ca relatia sa reziste in timp

Distribuie:

Publicat:

Potrivit horoscopului vestic, in functie de elementul natural care guverneaza o anumita zodie, fiecare semn astral este perfect compatibil cu un altul.

Cuplul Berbec – Varsator

Un astfel de cuplu este format din semnul de foc al Berbecului si cel de aer al Varsatorului. Acolo unde Berbecul se va incapatana si va da cu capul de pragul de sus, partenerul sau in Varsator va sti sa il echilibreze si sa ii ofere calmul interior de care are nevoie. Ambele semne sunt ambitioase si ambele au imaginatii bogate, insa pasiunea aprinsa si uneori coplesitoare a Berbecului este tinuta bine in sah si compensata cu latura romantica a Varsatorului.

Cuplul Taur – Pesti

Taurul este o zodie de pamant care sustine cu taria sa natura visatoare a Pestilor. Nativii in Taur sunt firi romantice insa au un simt al realitatii foarte acut si cunosc foarte bine latura materiala a vietii, aspect de care nativii in Pesti nu sunt foarte preocupati. Tocmai de aceea, un astfel de cuplu este perfect echilibrat. Si unul, si celalalt cred in dragostea adevarata insa au perspective usor diferite asupra acestui aspect. Atunci cand vine vorba de construirea unei familii, nativul in Taur se va ocupa de partea financiara, in timp ce nativul in Pesti va fi responsabil cu latura afectiva.

Cuplul Gemeni – Balanta

Intr-un cuplu format din doua semne de aer, cuvantul care va domni este rafinamentul. Astfel de nativi sunt compatibili in primul rand din punct de vedere intelectual. Pe de-o parte, Gemenii sunt nativi cu o imaginatie foarte bogata si au talente desavarsite in arta negocierii. Pe de cealalta parte, Balantele sunt persoane cu maniere impecabile, simturi estetice perfecte si le place sa manipuleze. Tocmai de aceea, un cuplu format din Gemeni si Balanta va avea o relatie dinamica in care cei doi parteneri se vor stimula si vor invata in permanenta unul de la celalalt.

Cuplul Rac – Scorpion

Desi sunt doua semne de apa, nu aceasta este motivul principal pentru care cuplul format din Rac si Scorpion este cu adevarat fericit. Racul, desi timid, are nevoie de un partener foarte pasional si dominant, care sa il scoata din carapacea sa. Dinamica dintre aceste semne este foarte interesanta pentru ca sufera de gelozie si unul, si celalalt insa cu timpul, invata impreuna sa depaseasca acest aspect. In acelasi timp, Scorpionul are nevoie de sentimentul de stabilitate oferit de Rac, precum si de caldura sufleteasca a acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img