miercuri, 27 martie, 2024

Tatal unuia dintre tinerii care au violat pana la lesin o tanara de 18 ani, plange fara oprire de cand baiatul lui a fost aruncat dupa gratii

Distribuie:

Publicat:

Barbatul sustine ca Petrica Bolboceanu il sustinea financiar si ca acum nici nu mai are ce sa manance.In luna noiembrie a anuui trecut, o tanara de 18 ani din Vaslui a fost violata cu bestialitate de sapte indivizi, pana la lesin. Raluca a depus imediat plangere la politie, iar agresorii au fost arestati. Mai apoi, ei au fost eliberati, judecatorul de caz considerand ca bestiile cu chip de om nu reprezinta pericol public.

Decizia instantei a pus pe jar o tara intreaga. Sute de mii de romani s-au coalizat si au facut o campanie la nivel national, cerand arestarea violatorilor. In urma cu doua saptamani acestia au fost condamnati la ani grei de inchisoare, iar de atunci se afla dupa gratii.

Familiile celor sapte barbati au facut tot posibilul pentru ca acestia sa fie incarcerati, insa, in cele din urma, justitia a facut dreptate. Cel mai afectat de arestarea fiului sau este tatal lui Petrica Bolboceanu. Tanarul a fost unul dintre cei care nu s-au lasat impresionati de lacrimile si strigatele de ajutor ale Ralucai. Mai mult, el a jignit-o si a vrut sa o si loveasca. Intrebat daca a violat-o pe tanara, Petrica a spus ca actul a fost consimtit, lucru contrazis de probe si martori.

Tatal violatorului este distrus de cand baiatul a fost arestat si se teme ca va muri de foame: “Petrica era cel care il sustinea financiar pe batran, el ii lua de mancare, ii cumpara lemne. Acum, el a ramas fara nimic, nu are bani nici de mancare. Plange mereu”, a declarat un vecin al barbatului. In urma cu o luna, barbatul a fost extrem de iritat de prezenta jurnalistilor in sat. Acesta si-a dat pantalonii jos si le-a aratat reprezentantilor mass-media organele genitale, ba chiar i-a amenintat cu bataia. cancan

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img