vineri, 29 martie, 2024

Autoturism „antifonat” cu tigarete de contrabanda,descoperit la ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 7.700 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in portierele, aripile si bordul unui autoturism condus de un cetatean roman.

In ziua de 15 octombrie, in jurul orei 08.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Ivan C., in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism marca Opel Vectra, inmatriculat in Lituania.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 7.700 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in portierele, aripile si bordul autoturismului.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 2.134 lei si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare totala de 8.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img