joi, 25 aprilie, 2024

Zodii norocoase in 2016: care vor fi nativii avantajati de astre anul viitor si cine va avea ghinion

Distribuie:

Publicat:

In general, anul 2016 va fi destul de echilibrat, adica nu vor exista zodii clar favorizate de astre si zodii foarte ghinioniste. Totusi, nativii din fiecare zodie in parte vor trebui sa tina cont de anumite predispozitii daca vor sa aiba un an foarte bun, de care sa profite din plin.

Cum va fi anul 2016 pentru zodiile de foc

Astrologul Mihaela Bucovala a explicat pentru „Adevarul” cum vor influenta astrele activitatea zodiilor in anul 2016. Astfel, zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) vor avea destul timp pentru a se ocupa de lucrurile care le pasioneaza cu adevarat. Nativii vor avea de muncit din greu, dar munca lor va fi incununata cu rezultate pe masura. „Pentru Berbeci tema principala a anului va fi intelegerea dinamicii relatiilor personale. Cele mai imbucuratoare vesti vor fi legate de cariera, iar problemele de evitat sunt cele cu rudele partenerului de cuplu. Leii vor sta cel mai bine cu veniturile materiale. Ar trebui sa evite speculatiile financiare sau investitiile riscante si sa nu uite sa se bucure de micile placeri ale vietii. Sagetatorii vor avea oportunitati profesionale. Ar fi bine sa se elibereze de indoielile legate de propria persoana si sa lupte in continuare ca sa-si imbunatateasca traiul”, a explicat Mihaela Bucovala.

Ce dificultati vor avea zodiile de pamant

Pentru zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn), anul 2016 va fi ceva mai complicat. Nativii trebuie sa fie foarte atenti la locul de munca, pentru a nu face greseli si pentru a evita neintelegerile. Prima jumatate a anului le va aduce mult noroc, dar eclipsa de Soare din septembrie le va ingreuna putin rutina de zi cu zi. Taurii trebuie sa aiba mare grija la datoriile financiare. In schimb, pentru ei anul 2016 va fi foarte bun pe plan personal: poate sa apara o noua iubire sau chiar un copil, pentru cei care isi doresc sa devina parinti. Nativii trebuie sa renunte la tot ce nu le face bine, ce nu le mai foloseste: bunuri, dar si persoane care ii tin pe loc in evolutia lor, spune astrologul Mihaela Bucovala. Pentru Fecioare, anul 2016 va aduce multe oportunitati, de care trebuie sa profite, deci sa iasa din „carapacea” in care s-au inchis anul acesta. Va fi un an destul de bun si pentru Capricorni. Nativii vor calatori si vor comunica mai mult ca pana acum. Vor fi deseori in centrul atentiei, lucru care o sa le placa foarte mult, chiar daca la inceput nu-si vor dori asta.

Un an mult mai bun pentru zodiile de aer

„Nativii zodiilor de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) vor avea un an mai bun decat 2015. Munca in echipa, comunicarea si intelegerea mutuala sunt cuvintele-cheie. Incepand cu luna martie, este posibil sa dobandeasca influenta si puteri administrative sporite, pe care ar trebui sa le foloseasca intelept. Vor fi extrem de intuitivi, iar eclipsa de Luna din martie va aduce evolutia inceata, dar sigura, a unei relatii sentimentale”, spune Mihaela Bucovala.

Gemenii se vor simti foarte bine in mijlocul familiei. Vor avea de luat insa o decizie radicala, legata de o relatie mai veche: ori renunta la ea, ori isi vor lua un angajament ferm. Balantele vor avea foarte mult noroc, trebuie doar sa fie atente la posibile neintelegeri, pentru a le evita. Secretul este sa lase in urma trecutul si vechile rani sufletesti. Pentru Varsatori va fi un an foarte bun pe plan financiar. In schimb, ar fi bine sa rupa legatura cu falsii prieteni, care le distrug stima de sine.

Studiu, calatorii si munca in echipa pentru zodiile de apa

Pentru zodiile de apa (Raci, Pesti, Scorpioni) va fi un an in care se vor preocupa de observarea problemelor aparute in relatii. Trebuie sa fie foarte atenti mai ales in lunile de primavara, cand trebuie sa judece foarte profund si echilibrat inainte de a lua o decizie radicala. „Racii trebuie sa invete lucrul in echipa. Desi foarte ocupati la locul de munca, vor calatori si vor studia. Scorpionii se vor putea baza pe prietenii vechi atunci cand se vor indoi de propria valoare. Atentie la cheltuieli necugetate! Pestii vor avea parte de surprize placute, dar vor fi stresati la locul de munca. An favorabil pentru casatorie”, a precizat Mihaela Bucovala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img