vineri, 29 martie, 2024

Atentie soferi! Politistii au in dotare noi radere cu laser de care nu mai scapi. Vezi ce stiu sa faca

Distribuie:

Publicat:

Opt aparate radar de tip LTI 20-20 TruCAM au intrat in dotarea Politiei Romane, cu ajutorul carora politistii rutieri vor actiona pentru combaterea eficienta a vitezei excesive pe sosele si preintampinarea accidentelor de circulatie, informeaza un comunicat de presa al Politiei Romane.

Modelele au camera video HD de inalta fidelitate si un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de masurare a vitezei disponibil astazi. Aparatul aduna pe cardul de memorie inregistrari video, fotografii HD detaliate, ce pot cuprinde marca masinii, placuta de inmatriculare si chiar trasaturile faciale ale conducatorului auto.

Cine a primit cele opt radare cu laser
Potrivit comunicatului citat, un astfel de aparat radar tip pistol va fi folosit de catre politistii Sectiei de Politie Autostrazi din cadrul Inspectorului General al Politiei Romane, avand in vedere valorile de trafic in crestere si vitezele de deplasare a autovehiculelor care circula pe aceste artere rutiere.

Celelalte 7 aparate au fost distribuite catre structurile rutiere din cadrul D.G.P.M.B. si Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Arges, Bacau, Brasov, Suceava, Prahova, Timis, unde se inregistreaza valori mari de trafic, in special la sfarsit de saptamana sau in perioada sarbatorilor sau reteaua rutiera este caracterizata printr-un trafic intens, in special pe perioada sezonului estival /sarbatorilor de iarna (cu ocazia revenirii in tara a cetatenilor romani care au resedinta normala pe teritoriul statelor membre U.E.).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img