sâmbătă, 20 aprilie, 2024

32 de kilograme de cannabis,ridicate de politisti

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au ridicat 32 de kg. de cannabis, 4 pistoale, o pusca cu aer comprimat, 21 de cartuse, 7 perechi de catuse si diferite sume de bani, de la un barbat banuit de trafic international de droguri de risc./ Cel in cauza a fost retinut.

La data de 2 martie a.c., politistii din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, au efectuat 3 perchezitii la locuintele unui barbat, de 35 de ani, banuit de trafic international de droguri de risc.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 32 de kilograme de cannabis, 12 grindere, 4 pistoale, o pusca cu aer comprimat, 21 de cartuse, 7 perechi de catuse, 3.000 de euro si 1.700 de lei.

Au mai fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor un autoturism, un laptop, mai multe telefoane si un aparat GPS.

Din cercetari a reiesit ca cel in cauza ar fi achizitionat drogurile din Europa de Vest, iar prin intermediul transportului terestru tip coletarie, drogurile ar fi fost introduse in Romania si ulterior distribuite atat in Bucuresti, cat si in mai multe judete.

Barbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T – Structura Centrala, iar in urma audierilor s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img