vineri, 29 martie, 2024

RASESTI:Forte speciale, masini de politie, zona restrictionata si un elicopter care supraveghea din aer toata operatiunea

Distribuie:

Publicat:

Asta s-a petrecut joi, 25 august, in comuna vasluiana Rasesti, comuna Dranceni, loc de unde au fost ridicati 2 tineri, suspecti ca ar fi sechestrat un tanar, l-ar fi transportat la platforma de eoliene din zona Ghermanesti si l-ar fi lovit.

In seara de 25 de august, cei doi au fost adusi la Parchetul de pe Langa Judecatoria Husi, unde au primit mandate de retinere pentru 24 de ore. In cursul dupa-amiezii de vineri, 26 august, acestia au fost adusi in fata procurorilor huseni care au emis pe numele celor 2, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Firul actiunii din localitatea vasluiana Rasesti, comuna Dranceni

Dorin, un tanar care lucreaza in Italia, a tinut legatura cu o tanara din localitatea Rasesti, careia i-ar fi trimis de-a lungul asa numitei relatie, suma de 12.000 de euro in total. I-a cumparat masina, telefon si a ajutat-o sa duca o viata buna, demna, fara lipsuri, toate acestea din dragoste. Elena, tanara care a primit suma de bani, s-a indragostit de altcineva, insa tinea legatura si cu tanarul care muncea in strainatate si care o finanta. Dorin a venit anul acesta in tara de la munca din Italia si a aflat de toata povestea cu asa numita iubita a lui si, culmea, iubitul iubitei sale.

Potrivit unui martor ocular, dar si a familiei tanarului arestat, se pare ca cel care a fost agresat a procedat de bunavoie. Dupa ce s-a urcat in masina, imediat a izbucnit un conflict intre ei, la baza acestuia stand sentimentele pe care agresorul le purta pentru iubita victimei. Dupa cum declara victima, a fost luat pe sus de catre agresori, batut si dus.

Conform informatiilor obtinute de bzv.ro, tanarul agresat le-ar fi cerut familiilor agresorilor suma de 100.000 de euro pentru a-si retrage plangerea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img