marți, 16 aprilie, 2024

Aceasta este postarea unei polițiste din județul Vaslui. E suparata rau pe “pulifrici”

Distribuie:

Publicat:

După postarea  făcută de purtătorul de cuvant al Poliției Rutiere din București, moda declarațiilor pe rețelele de socializare ajunge si la Vaslui. O polițista vasluiana, Maria Chetran, este enervată de “ pulifricii care afirma ca ii plătesc salariu”. Redam postarea dânsei publicata pe pagina personală de socializare .

 

“Din tot scandalul ăsta cu Politia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăștia care fac afirmația că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toți. Să faci afirmația că-mi plătești mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îți arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.

Si dacă tot am în  listă pulifrici din ăștia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniștii mele) nu ieșiți voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai și să vă și nominalizez?

Respect!!! #mândrăcăsuntpolițistă”Semnat: Maria Chetran .

După publicarea acestor fraze, polițista vasluiana scrie ca “ rog toți contribuabilii sa îmi accepte scuzele”.

La aceasta ora contul Mariei Chetran este închis. Oare ce părere au superiorii acesteia despre postarea omului legii Chetran despre “ pulifricii care ii plătesc salariu”?

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img